Lammrullad med stekt haricuvert
Ingredienser: urbenade lammbringor/tunnbringa/slagsida, vitlök, herbes de Provence, oliv- eller rapsolja.Salta bringan. Krydda med vitlök och herbes de Provence. Rulla ihop och bind ihop med snöre.Airfyer: Sätt på Airfyer 180 grader (Roast). Stek lammrulladen i 50 min (anpassa tiden efter storleken på rulladen). Vand 1 gång under stektiden.Ugn: Stekes med olivolja i ugnen 175 grader. Rulladen skall stekas tills ytan är knaprig (tar ett par timmar) och fettet i rulladen har smält. Ös med oljan då och då.Haricots verts (fryst eller färsk), vitlöksklyfta.
Finhacka vitlöken, Stek haricots verts i olja tillsammans med den hackade vitlöken (fryst behöver ej tinas). Häll i lite vatten, låt vattnet koka bort. KlartServera
Kommentarer
Skicka en kommentar