Spaghetti alla puttanesca
Ingredienser: Spaghetti, 2-4 vitlöksklyftor, 3-4 tsk Sardellcrème eller 4 st Sardeller, finhackade. 1 frp Körsbärstomater, 3 msk Kapris små, 1/2 röd chili finhackad, 1 dl oliver urkärnade. 1/2 dl bladpersilja finhackad, Extra jungfruolivolja Classico. Svartpeppar, nymald
GÖR SÅ HÄR: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna. Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra cirka 10 minuter. Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner pastan direkt i såsen och tillsätt den finhackade persiljan. Servera med riven parmesan
Kommentarer
Skicka en kommentar