Köttfärsfylld cannelloni med fetaost och spenat





Ingredienser: 2 dl sauce Tomate (eller krossad tomat), 500 gr nötfärs, 1 dl vatten, 1 liten gul lök (hackad), 2 msk tomatpure, 2 tsk salt, 2 krm svartpeppar, 100 gr fetaost (smulad), 100 gr bladspenat
1 paket färska lasagneplattor (eller 1 pkt Cannellonirör), 3 dl crème fraiche, 1 dl 1 dl grevéost (riven)

Gör så här 
Värm ugnen till 200º. Stek löken först. Stek därefter köttet köttet, krydda med salt och peppar och lägg i tomatsåsen (eller den krossade tomaten). Låt koka samman i 15 minuter. Tillsätt spenat och fetaost. Lägg färsen på lasagneplattorna och rulla ihop dem. (alternativt lägg färsen i spritspåse eller plastpåse och fyll cannellonirören). Packa rören tätt i en ugnssäker form med skarven neråt. Blanda crème fraiche med ost . Täck cannellonin med blandningen. 

Gratinera ca 30 minuter.

Fler recept finns på http://www.agarcia.se/recept/


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gazpacho

Rostad aubergine

Pärlhöna eller helstekt kyckling i ugn